Online dating blog voor 50 plussers: Alle leuke feitjes en weetjes


U heeft de eerste stap met op zoek gaan naar een liefde via een datingsite gezet. Door de jaren heen zijn er heel wat onderzoeken gedaan naar het online daten onder 50 plussers in Nederland. Op de online dating blog van 50liefde.nl leest u over alle leuke feitjes en weetjes als het om daten onder senioren gaat. Over de eerste date, over uw profielpagina, afknappers, maar ook over dating tips. Want online dating voor 50 plussers gaat verder dan allleen maar berichten sturen!

Kies de juiste profielfoto

Online dating is steeds populairder onder 50-plussers. Het blijkt alleen niet altijd even gemakkelijk om een profiel aan te maken. Wat voor een foto gebruik je bijvoorbeeld als profielfoto?

Het eerste contact op een dating site

Wanneer je besluit om online op zoek te gaan naar een nieuwe partner kan het spannend zijn om nieuwe contacten te leggen. Lees de tips van 50Liefde.nl voor het maken van het eerste contact online.

Een aantrekkelijk datingprofiel

Om een nieuwe partner te vinden op een datingsite voor senioren is het belangrijk dat je een aantrekkelijk profiel maakt. Dit is de eerste indruk die je achterlaat. Lees hier de tips van 50Liefde.nl.

Een geheim of discreet profiel?

Om succesvol te zijn op het wereld wijde web met daten is het belangrijk dat je een aantrekkelijk profiel neerzet. Lees hier hoe je jouw profiel zo aantrekkelijk mogelijk, maar toch discreet maakt.

Premium
Lidmaatschap

40
 %
Korting
op premium

Hoe vind je een nieuwe partner online

Je bent toe aan een nieuwe liefde in je leven. Je bent de 50-plus gepasseerd en je bent er aan toe. Je hoort van anderen die online een nieuwe liefde vinden. Hoe vind je online een nieuwe partner?

Jong van geest op 50-plus dating sites

Ook jij bent toe aan een nieuwe liefde in je leven en je wilt je nieuwe partner online vinden. Hoe pak je dit nu aan? Senioren datingsite 50Liefde.nl geeft je tips en advies.

Donny en Miriam opnieuw verliefd

Het is een bijzonder gevoel om opnieuw de liefde van je leven te vinden. Zeker als dat online gebeurt. Donny en Miriam zijn 50-plussers die elkaar op internet vonden en zij delen hier hun verhaal.

Wanneer ben je een stel

Online dating is nieuw voor 50-plussers en bij nieuwe dingen komen onzekerheden kijken. Het is lastig te bepalen wanneer je een stel bent. Lees hier hoe je er mee omgaat en vind jouw nieuwe liefde.

Premium
Lidmaatschap

40
 %
Korting
op premium