Online dating blog voor 50 plussers: Alle leuke feitjes en weetjes


U heeft de eerste stap met op zoek gaan naar een liefde via een datingsite gezet. Door de jaren heen zijn er heel wat onderzoeken gedaan naar het online daten onder 50 plussers in Nederland. Op de online dating blog van 50liefde.nl leest u over alle leuke feitjes en weetjes als het om daten onder senioren gaat. Over de eerste date, over uw profielpagina, afknappers, maar ook over dating tips. Want online dating voor 50 plussers gaat verder dan allleen maar berichten sturen!

Hoe bereid je je voor op de eerste date

Het eerste afspraakje is spannend. Waar moet je over nadenken bij je eerste date? Hier onze tips om de eerste stappen in de wereld van online dating te zetten. Neem een kijkje en ga op avontuur.

Datingblunders: Echte verhalen van senioren

Datingblunders gebeuren overal. Ook online op datingwebsites. Als het daten onwennig is dan gaat er ook sneller iets mis. Lees hier de waargebeurde datingblunders van 50-plussers.

Vind als 50-plusser de perfecte date online

Voor 50-plussers is het onwennig om online de perfecte date te vinden. Bewust ermee bezig zijn, maakt het een avontuur. Dertien procent van de senioren die online een date zochten, woont nu samen.

De juiste datingsite kiezen als 50-plusser

Steeds meer ouderen ontdekken online daten speciaal gericht op 50-plussers. Hoe kies je dan een website die bij jou past? Lees hier tips voor senioren die het pad van online dating willen bewandelen.

Premium
Lidmaatschap

40
 %
Korting
op premium

Bestaat de perfecte 50-plussers openingszin

Het is lang geleden dat je openingszinnen bedacht, of misschien heb je het nog nooit gedaan. Hoe bedenk je nu de perfecte openingszin? Bestaat die eigenlijk wel? Lees hier onze tips voor senioren.

Hoe maak je een aantrekkelijk 50-plus profiel

Het lijkt soms lastig voor 50-plussers om een goed profiel aan te maken. Wat doe je wel of niet? We hebben wat tips op een rijtje gezet die je erbij helpen een aantrekkelijk profiel neer te zetten.

De leukste date locaties voor 50-plussers

Waar ga je nou naartoe op je eerste afspraakje met je online date? We hebben een paar leuke en originele ideetjes voor je op een rijtje gezet.

Senioren dating: nadelen worden voordelen

Aan online een date vinden zitten voordelen en nadelen. Voor senioren misschien wel meer dan andere doelgroepen. Lees hier hoe je die nadelen in je voordeel kunt laten werken.

Premium
Lidmaatschap

40
 %
Korting
op premium