Online dating blog voor 50 plussers: Alle leuke feitjes en weetjes


U heeft de eerste stap met op zoek gaan naar een liefde via een datingsite gezet. Door de jaren heen zijn er heel wat onderzoeken gedaan naar het online daten onder 50 plussers in Nederland. Op de online dating blog van 50liefde.nl leest u over alle leuke feitjes en weetjes als het om daten onder senioren gaat. Over de eerste date, over uw profielpagina, afknappers, maar ook over dating tips. Want online dating voor 50 plussers gaat verder dan allleen maar berichten sturen!

Ouderendating is populair!

Internet dating wint aan populariteit. En niet alleen onder de jeugd. Uit onderzoek blijkt dat juist de senioren steeds vaker hun weg naar de virtuele dating wereld vinden. Waar komt dit door?

Column: Senioren dating toen en nu

Saskia is 52 jaar en vrijgezel. Ze deelt haar ervaringen over hoe het is om als single ouder te worden, hoe zij het daten ervaart en hoe ze online dating beleeft. Lees hier haar column en anekdotes.

Zó start je een gesprek

Wanneer jij het moeilijk vindt om online een gesprek te beginnen of als het helemaal nieuw voor je is, dan vind je hier tips voor het beginnen van een gesprek op een 50-plus dating site.

Kwade bedoelingen online

Online dating is niet helemaal veilig. Er zijn gevaren waar het verstandig van is als je er bedacht op bent. Er zijn vele vormen van internet oplichting.Leer wat malware is en wat je ertegen kunt doen

Premium
Lidmaatschap

40
 %
Korting
op premium

Basistips voor succesvol online flirten

Op 50Liefde.nl kun je naar hartenlust flirten met senioren die op zoek zijn naar een leuke tijd of een nieuwe partner. Lees hier hoe het werkt en hoe jij ook succesvol kunt zijn in online flirten.

Online datingtips voor ouderen

Steeds meer ouderen vinden hun weg naar online datingsites. Gemakkelijk zonder de deur uit te moeten, maar ook lastig want het is onwennig. Lees hier de online datingtips voor 50-plussers.

Een succesvol profiel maken

De eerste indruk die je online geeft is je profiel. Wanneer je een succesvolle en snelle date wilt, is een goed profiel nodig. Maar hoe steekt een goed profiel dan in elkaar? Ontdek het allemaal hier

Een goede indruk op de eerste date

Juist op de eerste date wil je een goede indruk achter laten. Het is alleen vreemd omdat je elkaar nu al kent. Standaarden zijn veranderd. Hoe maak je dan toch een goede indruk op de eerste date?

Premium
Lidmaatschap

40
 %
Korting
op premium