Online dating blog voor 50 plussers: Alle leuke feitjes en weetjes


U heeft de eerste stap met op zoek gaan naar een liefde via een datingsite gezet. Door de jaren heen zijn er heel wat onderzoeken gedaan naar het online daten onder 50 plussers in Nederland. Op de online dating blog van 50liefde.nl leest u over alle leuke feitjes en weetjes als het om daten onder senioren gaat. Over de eerste date, over uw profielpagina, afknappers, maar ook over dating tips. Want online dating voor 50 plussers gaat verder dan allleen maar berichten sturen!

Unieke actie 3 dagen Premium voor 1 euro

Wilt u ook graag weten wat een Premium lidmaatschap op 50Liefde u allemaal te bieden heeft, dan kunt u nu gebruik maken van de actie 3 dagen Premium voor 1 euro. Lees hier meer over de actie...

Reactie op uitzending TROS Radar Radio

In een uitzending van TROS Radar Radio is 50liefde ter sprake gekomen. Onze manager Customer Support, Berry Harbering, heeft in de uitzending toelichting gegeven op de onterechte klachten.

Ik heb een leuke vrouw leren kennen, en nu?

Je hebt online dating voor senioren ontdekt en je hebt een hele leuke vrouw leren kennen. Maar wat nu? Hoe ga je van een online contact naar een leuke afspraakje? Ontdek hier hoe je een date regelt.

Postcode dating dient de senioren

Online dating is steeds makkelijker en dankzij postcode dating vind je nog sneller een leuke date bij jou in de buurt.

Premium
Lidmaatschap

40
 %
Korting
op premium

Serieus en veilig online dating voor ouderen

Online kun je leuke, nieuwe contacten vinden. En voor je het weet loop jij je nieuwe liefde tegen het lijf. Op 50Liefde is online dating voor ouderen betrouwbaar en discreet. Misschien ook voor jou?

50 en single, het is nooit te laat om te date

Je bent 50 en single en je hebt zin om nog te gaan daten met leuke nieuwe mensen. Ontdek op 50Liefde dat er een hoop senioren zijn die op zoek zijn naar contacten voor vriendschap en liefde.

Stappenplan: Hoe leer je iemand online kennen

Het is makkelijk om online nieuwe contacten te leren kennen, zeker als je een stappenplan volgt. Simpel en effectief heb je toegang tot een ontelbaar aantal leden dat net als jij online op zoek is.

Weer beginnen te daten als vijftiger

Na je vijftigste opnieuw beginnen met daten is erg spannend. Je bent op zoek naar een nieuwe liefde of gewoon wat spanning in je leven. Op online dating sites is de kans groot dat jij iemand vindt.

Premium
Lidmaatschap

40
 %
Korting
op premium