Online dating blog voor 50 plussers: Alle leuke feitjes en weetjes


U heeft de eerste stap met op zoek gaan naar een liefde via een datingsite gezet. Door de jaren heen zijn er heel wat onderzoeken gedaan naar het online daten onder 50 plussers in Nederland. Op de online dating blog van 50liefde.nl leest u over alle leuke feitjes en weetjes als het om daten onder senioren gaat. Over de eerste date, over uw profielpagina, afknappers, maar ook over dating tips. Want online dating voor 50 plussers gaat verder dan allleen maar berichten sturen!

Privacy tips voor online senioren dating

Online is het verleidelijk om iemand snel te vertrouwen en persoonlijke informatie te delen. Welke informatie kun je wel delen en welke informatie niet? Lees hier de privacy tips voor senioren dating.

Wanneer is het juiste moment om een afspraakj

Wanneer is het tijd om een echt afspraakje te maken met je online datingcontact. Je wilt niet lang wachten, maar ook zeker niet te snel gaan. Lees hier wanneer je kunt vragen voor een afspraakje.

Hoe benader je een vrouw online?

Het is leuk om met oudere vrouwen online gesprekken te voeren. Ze hebben een hoop te vertellen en hebben oprecht interesse in jou. Hoe spreek je een oudere vrouw online aan? lees hier wat belangrijk i

Hoe benader je een man online?

Hoe spreek je oudere mannen aan op online dating sites? Je bent een beetje uit de roulatie of kunt wel tips gebruiken. Hier vind je tips die je helpen bij het aanspreken van oudere mannen online.

Premium
Lidmaatschap

40
 %
Korting
op premium

Herken een nep profiel

Naast veilig en betrouwbaar online daten biedt 50Liefde.nl ook informatie en advies over veiligheid en hoe je eventuele gevaren zelf herkent. Laat je er niet door afschrikken, maar neem het mee.

Waar spreek je af op de eerste date

Je hebt online je nieuwe liefde ontmoet en het is tijd voor de eerste date. Je wilt er iets bijzonders van maken, maar ook jullie beider veiligheid in acht nemen. Waar spreek je dan af als 50-plusser?

De eerste afspraak

Het eerste afspraakje na lange tijd kan spannend zijn. Als 50-plusser is het online daten nieuw en lang geleden dat je een eerste afspraak hebt gehad. Lees hier hoe jij je goed kunt voorbereiden.

Online dating voor de 50plusser

Online dating voor de 50plusser is in trek. Steeds meer senioren zien het voordeel van een datingsite voor hun leeftijdscategorie.

Premium
Lidmaatschap

40
 %
Korting
op premium