Online dating blog voor 50 plussers: Alle leuke feitjes en weetjes


U heeft de eerste stap met op zoek gaan naar een liefde via een datingsite gezet. Door de jaren heen zijn er heel wat onderzoeken gedaan naar het online daten onder 50 plussers in Nederland. Op de online dating blog van 50liefde.nl leest u over alle leuke feitjes en weetjes als het om daten onder senioren gaat. Over de eerste date, over uw profielpagina, afknappers, maar ook over dating tips. Want online dating voor 50 plussers gaat verder dan allleen maar berichten sturen!

Online iemand netjes afwijzen

Online een nieuwe liefde leren kennen heeft voor- en nadelen. Zo kan het lastiger zijn om iemand af te wijzen omdat je elkaar niet kunt aankijken. Hoe wijs je dan toch iemand netjes af? Lees het hier.

Tips voor het eerste telefoongesprek

Online gesprekjes voeren is makkelijk, maar als het tijd is voor een telefoongesprek kan de nervositeit opeens toeslaan. Lees hier de tips voor het eerste telefoongesprek en zorg dat dit ook soepel ga

Goede voornemens lijken nieuwe liefde vinden

Met het nieuwe jaar zijn de goede voornemens onvermijdelijk. Zo vlak na de feestdagen lijkt het erop dat de zoektocht naar liefde prioriteit heeft gekregen. Zo blijkt ook uit onderzoek van Nu.nl.

De tweede date

De tweede date is misschien nog wel spannender dan de eerste date, zeker voor senioren. Hoe ga je nu om met een geslaagde eerste date en hoe krijg je die tweede, geslaagde date die leidt tot meer.

Premium
Lidmaatschap

40
 %
Korting
op premium

50Liefde.nl de beste ouderendating site

Welke datingwebsite voor senioren is de beste? Volgens de leden van 50Liefde.nl is het deze 50-plus datingsite. Lees hier de ervaringen van onze gebruikers en waarom zij kiezen voor 50Liefde.nl.

Veilig online daten voor senioren

Online op zoek gaan naar een nieuwe liefde is niet alleen maar leuk. Er zijn ook gevaren. Lees hier waar je op moet letten. Scammers die je geld afhandig willen maken. Zorg dat je alert blijft.

Gespreksstof op je eerste afspraakje

Na de spanning van het online daten is daar opeens de opwinding van een eerste afspraakje. Maar waar ga je het dan over hebben? Lees hier tips voor gespreksstof voor een eerste afspraakje.

Dating voor ouderen

Ook ouderen hebben het daten online ontdekt en vooral de 50-plus datingsites zijn erg populair. Hoe vind jij jouw nieuwe liefde online? Lees hier onze tips voor ouderen dating.

Premium
Lidmaatschap

40
 %
Korting
op premium