Dating voor ouderen

Ben jij ook erover na aan het denken om lid te worden van 50Liefde.nl? We zetten hier op een rijtje hoe het werkt.

Aanmelden op 50Liefde.nl

Aanmelden is ontzettend simpel. Op de home-page, dat is de eerste pagina die je ziet, staat een blokje waar jij je aan kunt melden. Je vinkt aan of je een man of vrouw bent. De website vult dan automatisch is dan je de andere sekse zoekt, maar mocht je iemand van hetzelfde geslacht zoeken, dan kun je dat makkelijk aanpassen door op het geslacht van je keuze te klikken.

Daarna vul je een naam in. Dit hoeft niet je echte naam te zijn. Het is zelfs beter om er eentje te verzinnen. Je kunt je echte naam dan altijd in een privé gesprek vertellen. Geef dan ook alleen je voornaam. Het is nergens voor nodig om meteen alles prijs te geven en hoe minder persoonlijke informatie iemand van je heeft, hoe beter.

Klik daarna op 'Ga verder'. Je ziet dan een nieuw veld waar jij je e-mail in kunt vullen en een wachtwoord kunt instellen. Doe dit allebei en klik op 'Nu gratis aanmelden'. Je ontvangt dan een bevestigingsmail, controleer ook je spam box, en als je op de link klikt is je aanmelding bevestigd. Nu is het tijd om een goed profiel in elkaar te zetten.

Jouw profiel op 50Liefde.nl

Niet iedereen heeft zin om veel aandacht aan het profiel te besteden, maar het is wel aan te raden. Het is namelijk de eerste indruk die iemand van jou krijgt. Door er een beetje tijd in te steken, zorg je er voor dat je een goede eerste indruk achter laat.

Het is belangrijk om een profielfoto te plaatsen aangezien dit het eerste is waardoor iemand er voor kiest om de rest van jouw profiel te bekijken. Kies voor een vrolijke, duidelijke foto. Wil je niet herkenbaar online staan, maak de foto dan onherkenbaar of neem een gedeelte van de foto. Wanneer je zelfs dit niet wilt, kies dan voor een algemene afbeelding, maar zorg wel dat je het met jezelf kunt associëren.

Vul zoveel mogelijk van de standaard vragen in. Die informatie kun je dan uit je profieltekst weglaten. In je profieltekst kun je meer over jezelf of wat je zoekt kwijt. Probeer dit kort te houden. Je kunt over jezelf vertellen, maar bewaar je levensverhaal voor later. Wat je er ook neerzet, ook hier geldt: hou het positief en vrolijk.

De zoektocht naar je nieuwe liefde

Begin ook vandaag nog jouw zoektocht naar een nieuwe liefde en geniet van de intimiteit en geborgenheid die een partner je kan bieden. 50Liefde.nl helpt je door middel van artikelen snel op weg! Ook ouderen vinden met online dating hun nieuwe liefde!