Ervaringen & succesverhalen van 50liefde-leden

Wilt u ook weten wat de ervaring is van andere leden bij 50liefde.nl? Hieronder vindt u een selectie van de beste succesverhalen die we hebben ontvangen van leden die de liefde of gewoon een leuke date via 50liefde.nl hebben gevonden. Zij schreven een review over de online datingsite voor 50 plussers 50liefde.nl en vertellen over hun ervaringen, eerste dates en hoe het zich ontwikkelde tot een relatie of goede vriendschap. Lees, geniet en onthoud: wij horen het graag als u via 50liefde.nl ook uw liefde gevonden heeft. Deel dus uw succesverhaal met ons via onze helpdesk e-mail: helpdesk@50liefde.nl. Deel uw succesverhaal NU!


"De eerste date met Wilbert verliep een beetje stroef, maar dat mocht de pret niet drukken. Na een aantal afspraakjes ging het steeds beter en we zitten nou in een bloeiende relatie. Bedankt 50liefde.nl!"

Lien

"Mijn ervaring op 50liefde is zeer goed verlopen. In het begin liep ik wat te hard van stapel en stapte meteen op de eerste, goed uitziende man af. Maar dat had ik niet moeten doen. Nadat ik er meer de tijd voor had genomen heb ik dan eindelijk een leuke man ontmoet. Geduld is een schone zaak en ik ben beloond met een lieve en bescheide man."

Sandra

"Een gebruiksvriendelijke site voor een oude man zoals ik. Ik ben homosexueel en ik heb een leuke man ontmoet genaamd Herman. Ik kijk er naar uit om hem weer te zien."

Rob

"Ik heb een leuke ervaring die ik graag met jullie wil delen. Ik kwam hier niet voor een relatie, maar gewoon voor gezelschap. Ik heb dan ook iemand gevonden die hetzelfde wilde als mij. Hij woont ook nog eens bij mij in de buurt en we zien elkaar vaak! Hij is nou een zeer goede vriend van mij geworden dankzij deze site. Ik voelde mij al een tijdje alleen, maar dankzij hem niet meer. Nadat mijn man is overleden heb ik gezworen om niet meer aan een relatie te beginnen. Deze vriendschap stel ik dan ook zeer op prijs. Bedankt!"

Thea

"Ik heb bij de eerste ontmoeting de man van mijn dromen gevonden! Mijn ervaring op deze site is dus super verlopen. Ik ben dol gelukkig met hem en we delen vrijwel alles met elkaar. Ik ben super blij met het resultaat en dit had ik nooit zien aankomen. Ineens iemand ontmoeten die boven mijn verwachtingen uit kan komen. Mijn dochter raadde deze site aan en daar ben ik haar erg dankbaar voor. Natuurlijk ook voor deze site! Gr, Saskia."

Saskia

"Het online daten is niet zo bekend voor mij, maar ik houd wel van een beetje aandacht haha."

Alicia

"De site is erg top en overzichtelijk. Het hoeft hier ook niet alleen maar over de liefde te gaan, maar ook over vriendschap. Ik heb dan ook een leuke vriendin gevonden. We gaan samen naar de markt en ze komt vaak op bezoek voor een lekker bakkie koffie. Een vriendschap is soms belangrijker dan je denkt. Bedankt voor de goede service! Groetjes, Martha"

Martha

"Ik ben dolgelukkig met mijn man. Ik ben al 30 jaar gelukkig getrouwd met hem. Ik wilde echter ook nog een leuke vriendin waarmee ik veel kan delen. Deze heb ik dan ook gevonden. Een lieve, rustige vrouw die wel van een praatje houdt. We zitten dan ook vaak samen om even lekker te kletsen en samen wat te gaan doen. Mijn leven is verbeterd en mijn man is harstikke blij dat ik een nieuwe vriendin erbij heb. Soms doen we ook wat met z’n 3en en we hebben het dan erg gezellig. Ik vind het een goede site omdat je hier een nieuwe liefde of een nieuwe vriendin/vriend kan krijgen"

Gerrie

"Mijn ervaring is in de loop van tijd nog niet heel goed bevallen. Ik heb een aantal vrouwen aangesproken, maar deze bleken niet echt bij mij te passen. Ik hoop dat ik de juiste vrouw nog tegen kom. Er is in ieder geval wel veel keuze. Ik ben een 64-jarige man en zoek een vrouw van ongeveer dezelfde leeftijd. Een stuk jonger maakt voor mij niet veel uit. Als het maar een leuke en zorgzame vrouw is die met mij het leven wil vieren."

Henk

"Ik lees veel goede verhalen op deze site. En ik wil ook een steentje bijdragen. Mijn succes op deze site is zeer goed verlopen. Niet alleen een goede vriend erbij, maar meteen ook een nieuwe liefde. Win-win voor mij en hem :)"

Paulien & Mijndert

"Ik heb hier mijn relatie gekregen. Ik ben nou al een tijdje met haar en het bevalt me erg goed. Het liefst zie ik haar elke dag, maar dat kan helaas niet! Gelukkig zien we elkaar wekelijks en de liefde blijft maar bloeien. Fijn dat er zoiets bestaat zoals deze site."

Jos

"Via deze site heb ik geen relatie gevonden, maar juist een fijne vriendschap. Ik ben er super blij mee. Ik had het niet verwacht, maar we spreken nou iedere week een keertje af en gaan lekker bij elkaar op bezoek. Dankjewel!
Gebruiksvriendelijke site met veel mensen. Ik heb een aantal mensen gesproken, maar die hadden liever intiem contact. Daar was ik echter niet echt naar op zoek. Tot op heden nog geen leuke vriendin voor mij, maar misschien komt dat nog. Ik ga het in ieder geval nog even proberen. "

Frank

" Ik kan deze site iedereen wel aanraden. Ik heb er een leuke vriend aan overgehouden waarmee ik het erg gezellig heb. Goede site!"

Ida

"Voorheen kende ik niet zoveel mensen, maar via deze site heb ik ineens een handjevol dierbare vrienden. En ik was eerst nog op zoek naar een leuke vrouw. Ik ben met iemand in contact gekomen nadat ik zijn succes verhaal had gelezen. Deze tekst vond ik erg leuk en ik begreep het ook maar al te goed. Vrienden maken via deze site is ook erg leuk en aan te raden. Een vrouw komt later wel. Misschien spreekt iemand mij hier nog wel aan ook haha"

Lambert

"Ik ben niet op zoek naar een man. Ik ben altijd trouw gebleven aan mijn overleden man en dat zal ik blijven ook. Ik kwam hier als oude dame op deze site voor een vriendschap en die heb ik gevonden. Ik stuurde dan ook een berichtje of er iemand was die hetzelfde zocht.

Ik kreeg al gauw een berichtje van een vrouw die daar ook interesse in had. Na een lang gesprek bleek het dat wij dezelfde interesses en hobby's hadden. Ik vind het erg leuk om te naaien en zij dus ook. Nou zitten we elke keer een trui voor onze klein dochters/zonen te maken en we hebben veel lol samen. Ik heb het gevoel dat ze een vriendin voor het leven zal zijn. En deze site heeft mij daarbij geholpen."

Hermien

"Ik zat wat te bladeren op de site en ik kwam daar een leuke vrouw tegen. Normaal kijk ik niet helemaal naar het uiterlijk, maar op een datingsite moet dat toch wel eigenlijk. Ik heb haar aangesproken en het klikte meteen. Een mooi uiterlijk en een leuk innerlijk dus. Na een tijdje te hebben gepraat hebben we toch maar eens afgesproken. En met succes! Nu zijn we een paar maanden verder en het gaat geweldig. Ik ben dolgelukkig met haar en zij met mij. Wij gaan een leuke toekomst tegemoet en we genieten samen van het leven zolang het maar kan."

Cornelis

"Ik dacht hier mijn liefde te vinden, maar na een aantal keren iemand aan te hebben gesproken bleek het toch niet zo te zijn. Tot op heden een leuke man mij had aangesproken. Ik schrok er zelfs een beetje van! Het bleek een hele lieve man te zijn die mij kon steunen met vanalles. Hij wilde mij ook graag zien dus zijn we ook maar gaan afspreken. Het ging allemaal wel snel, maar dit voelde voor ons beiden zeer goed. We zijn erg tevreden saampjes."

Nadine

"Ik vind het een spannende manier van daten en ik was zelf nog niet zo bekend met dit fenomeen. Maar hoe kan ik anders aan een leuke man komen als alleenstaande oudere vrouw? Ik ben al een aantal jaar weduwe en kon dan ook niet meer aan een relatie komen. Deze site heeft toch wel een hoop voor me veranderd. Door deze mogelijkheid heb ik nou een leuke man die mij aandacht wil geven en lief voor mij wil zijn. Ik neem het dan ook met veel plezier aan en geef hem hetzelfde terug. We praten zelfs al over toekomstige plannen!"

Leen

"Sinds dat ik mij heb aangemeld is het allemaal stukken beter gegaan. Ik heb vele mensen gesproken en met vele ben ik dan ook vrienden geworden. Vrienden die ik bijna wekelijks spreek en zie. Daarbij heb ik ook een hele leuke vrouw ontmoet waarbij ik denk dat het wel meer kan worden dan alleen een vriendschap. "

Oscar

"Ik wil de site onwijs bedanken! Binnen no time had ik een vrouw op het oog en met succes mee gepraat. Het klikte meteen! Ik ben nou een gelukkige man met een vrouw waarmee ik goed kan opschieten en binnenkort een relatie mee krijg. Nogmaals bedankt"

Otto

"De diensten van 50liefde.nl zijn erg fijn. Ik begreep de site op het begin nog niet, maar het werd mij allemaal snel duidelijk. Dus maar even gaan zoeken en kijken naar het grote aanbod van vrouwen. Aanbod klinkt een beetje raar, maar zo is het wel. Ik heb dan ook een aantal vrouwen aangesproken en tot op heden 2 dates gehad met een vrouw genaamd Luciel. Het beviel ons erg goed en we hebben binnenkort de 3e date."

Maarten

"Het was voor mij het belangrijkste om een goede vriendschap te krijgen. Ik ben best vaak alleen geweest doordat mijn man 4 jaar geleden is overleden."

Janneke

"Het liefste had ik een relatie gewild, maar die heb ik tot op heden nog niet gekregen. Echter heb ik er wel een vriendschap aan over gehouden. Hier ben ik dan ook blij mee. Het is voor nu zeker voldoende aangezien ik eerst nogal eenzaam was. Dankzij hem ben ik niet meer alleen en zijn we gezellige vrienden. Lekker bakkie koffie erbij en de gesprekken blijven maar gaan. Geweldig!"

Mia

"Ik heb hier mijn nieuwe liefde ontmoet. Ik ben een tijdje vrijgezel geweest, maar nu dus niet meer. We gaan in de zomer trouwen en we kijken er erg naar uit. Het leven laat zich weer van de goede kant zien en dat bevalt mij erg goed."

Hans

"Ik heb 2 zonen en ben al een tijdje gescheiden. Ik dacht dat ik nooit meer aan een man zou komen die genoegen heeft aan mij en mijn kinderen. Ik had me aangemeld op deze site met de gedachte het zal allemaal wel.

Geheel onverwachts kreeg ik toch al gauw een berichtje. Ik had in mijn profiel al staan dat ik 2 zonen heb, maar dat vond hij alleen maar leuk. Hij zei dat hij wel goed kon opschieten met jonge gasten. En dat bleek. Na een aantal dates en nadat mijn zonen hem hebben goedgekeurd zitten we in een zeer fijne relatie. Iedereen is blij voor me en ik ben ook ontzettend blij. Dankzij deze site is het toch allemaal een stuk leuker geworden…"

Olivia

"Deze site is geweldig! Ik vind het super dat een redelijk oude man zoals ik nog kans heb op een liefdevolle vrouw."

Pascal

"Dankzij deze site heb ik toch nog mijn ware liefde gevonden. Zonder het internet was mij dit niet gelukt. Ik ben er onwijs blij mee natuurlijk. Ik had niet verwacht dat het zo simpel kon. Het enige probleem was om hem aan te spreken. Ik durfde het in het begin niet, maar ik ben erg tevreden dat ik het toch heb gedaan. We zijn nu een gelukkig stelletje en ik ben er van overtuigd dat dit voor eeuwig zal blijven."

Wendy

"Ik heb mij aangemeld op deze site, maar niet om een relatie te krijgen. Ik heb liever even een vriendin om me heen. Die heb ik hier dan ook gevonden."

Isabella