50Liefde.nl de beste ouderendating site

Volgens de leden van de 50 plus dating website 50Liefde.nl is deze senioren datingsite de beste website om een nieuwe liefde te vinden. Lees hier enkele meningen.

Mariana, 67 jaar, bijna 1 jaar lid van 50Liefde.nl

_"Sinds ik begonnen ben met online zoeken naar een nieuwe partner, heb ik mij misschien al drie keer op een nieuwe site aangemeld en ik ben bij 50Liefde.nl gebleven. Ik vind het een hele fijne website. Er is een gedeelte waar je artikelen kunt lezen. Dat vind ik een fijne en behulpzame extra service. Dat vind ik trouwens ook van de helpdesk. Ik snapte in het begin wel eens iets niet en dan wordt het op een begrijpelijke manier aan je uitgelegd.

Ik heb ondertussen twee afspraakjes gehad. De mannen willen meestal snel afspreken, maar ik wil iemand liever eerst een beetje leren kennen. Anders vind ik het allemaal veel te spannend. Dat waren overigens hele aangename dates, maar ik had er toch niet meer gevoel bij dan een vriendschap. We hebben op die manier ook nog contact. Ik heb momenteel wel kriebels bij een van mijn contacten, maar het is nog te vroeg om het daar over te hebben. Ik raad 50Liefde.nl in ieder geval altijd aan bij mijn vriendinnen." _

John (gefingeerd), 58 jaar, 2 maanden lid van 50Liefde.nl

_"Wat een spanning zeg! Ik vind het echt leuk. Al moet ik ook eerlijk toegeven dat ik had gedacht dat ik sneller iemand tegen zou komen. Begrijp me niet verkeerd, ik heb een paar leuke contacten, maar ik heb nog met niemand afgesproken.

De leden spreken mij het meeste aan op 50Liefde.nl. Ik krijg altijd netjes een berichtje terug, ook als er helemaal geen interesse van de andere kant is. Als ik vragen heb en niet meteen de website wil mailen, en ik vraag om hulp, dan is er altijd wel iemand die het antwoord weet.

Ik heb van de week voor het eerst naar de artikelen gekeken. Daar staan hele handige tips bij. Misschien dat het nu wat sneller gaat met het vinden van een afspraakje. Ik vind 50Liefde.nl in ieder geval de beste 50 plus dating site en ik zou het leuk vinden als er nog meer vrouwen zich aan zouden melden. Al moet ik zeggen dat ook die verhoudingen goed zijn." _

Dina en Jan, 62 en 65 jaar, hebben elkaar ontmoet via 50Liefde.nl

Dina: "Volgens mij stuurde Jan mij als eerste een knipoogje. Zo begon het allemaal. Zijn profiel sprak mij erg aan en ik stuurde maar meteen een berichtje terug om hem te bedanken."

Jan: "Ja, dat had ik niet meteen verwacht, maar het was een zeer aangename verrassing. We hebben een tijdje gekletst en toen heb ik haar gevraagd voor een afspraakje."

Dina: "We zijn allebei erg te spreken over 50Liefde.nl als mensen vragen hoe we elkaar hebben leren kennen. Daar schamen we ons niet voor!"

Jan: "Nee, we hopen dat andere senioren er ook het geluk nogmaals kunnen vinden als ze onze ervaring horen. Het is dan ook zeker aan te raden om je aan te melden. Ze hebben extra services, leuke leden en het is gewoon de fijnste en beste 50 plus dating website die ik ben tegengekomen. Ook omdat ik mijn lieve Dina er gevonden heb natuurlijk."

Dina: "Hij is altijd zo charmant, hihihi."