Unieke actie 3 dagen Premium voor 1 euro

Wat kunt u in deze 3 dagen allemaal doen op 50Liefde?

In deze 3 dagen Premium lidmaatschap kunt u alle mogelijkheden die het premium lidmaatschap heeft aanschouwen. Om u een idee te geven, heeft 50Liefde een voorbeeld gemaakt van een indeling van de 3 dagen.

Dag 1: Ontdek wat je kunt doen op 50Liefde.

U kunt beginnen met het bekijken van de partnervoorstellen. 50Liefde doet u partnervoorstellen op basis van ingevulde gegevens. Op de eerste dag kunt u dus veel profielen bekijken, dan kunt u zien of u gemeenschappelijke kenmerken of interesses heeft. Als u interesse heeft in een profiel, kunt u een smiley verzenden naar desbetreffende persoon. Wanneer u een foto heeft ingevoegd, kunt u ook de matchgame spelen (Uitgelegd bij de voordelen).

Dag 2: Stuur berichten naar leuke profielen

Nadat u op dag 1 veelal profielen heeft bekeken en misschien al een match heeft. Kunt u op dag 2 bijvoorbeeld berichten versturen naar leuke profielen. Tips voor leuke berichten zijn: Vertel wie je bent, vertel wat je onderscheidt en vraag naar de interesses van de persoon. U kunt ook zien welke verschillende profielen uw profiel hebben bekeken.

Dag 3: Begin leuke gesprekken

Het kan zijn dat u al leuke berichten terug heeft, of leuke berichten heeft ontvangen van profielen. U kunt op dag 3 leuke gesprekken gaan voeren over van alles. Vraag elkaar over leuke punten die in het profiel staan.

Wat zijn de voordelen van een Premium lidmaatschap?

Premium leden hebben unieke voordelen ten opzichte van de gratis leden. Wanneer u ervoor kiest om een premium lidmaatschap aan te schaffen dan kunt u:

- Berichten uitwisselen

Als premium-lid kunt u aan elk medelid een bericht sturen en leden kunnen hierop reageren. De communicatie is onbegrensd.

- Alle foto's bekijken

Als premium lid kunt u alle fotos van andere leden op hun profiel of in een bericht bekijken.

- Chatten

U kunt met iedereen op 50liefde een leuk gesprek beginnen.

- Bezoekers van uw profiel bekijken

Wanneer u een premium lidmaatschap heeft, dan kunt u de profielen bekijken van leden die uw profiel hebben bezocht.

- Gratis professioneel dating advies

Als u vragen heeft, dan kunnen deze gesteld worden aan een professionele relatiecoach bij ons.

- Onbeperkt matchgame spelen

Wanneer u bent ingelogd, kunt u match game spelen. Deze matchgame werkt als volgt: U hebt de keuze uit een hartje, een informatiebutton of een kruisje. Wanneer u een profiel ziet op de matchgame kunt u de keuze maken of u dit profiel interessant vindt. Het hartje: Wanneer u op het hartje klikt, heeft u interesse. Wanneer de persoon ook een hartje geeft aan u, dan is er sprake van een match. Informatiebutton: Door te klikken op de informatiebutton, krijg je meer informatie te vinden over de persoon. U kunt het profiel bekijken, zodat u eerst kunt kijken of er punten gemeen zijn met u profiel. Het kruisje: Het kruisje is voor mensen waar u geen interesse in heeft.

- Blokkeren van leden

U kunt leden blokkeren waar u geen interesse heeft.

- Zien wie Premium lid is

U kunt zien wie de andere Premium leden zijn, zodat u bijvoorbeeld contact kan zoeken met andere premium leden.

- Verschijn hoger in de zoekresultaten

Wanneer u beschikt over een Premium lidmaatschap zult u hoger in de zoekresultaten komen dan gratis leden.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van 50liefde.