Ik heb een leuke vrouw leren kennen, en nu?

Je hebt online dating voor senioren ontdekt. Je hebt je gratis aangemeld en een goed profiel gemaakt én je hebt een leuke vrouw leren kennen. Het klikt vooralsnog erg goed en je wilt het nu niet verpesten. Dus hoe pak je het nu verder aan?

Het eerste contact met een leuke vrouw online

Je eerste contact met een vrouw speelt zich online meestal af via berichtjes of chats. Je leert elkaar in eerste instantie oppervlakkig kennen. Je wisselt wat standaard gegevens uit en vertelt misschien kort wat over je leven. Hou hierbij enkele zaken in gedachte.

  • Wissel geen al te persoonlijke informatie uit. Je exacte naam of precieze adres of geboortedatum zijn onnodig. Het voegt verder niks toe aan het beeld wat iemand over jou vormt. Vertel ook niet te veel details over je privé situatie. Je kunt bijvoorbeeld zeggen dat je niet alleen woont, maar je hoeft dan niet te vermelden dat het in een aanleunwoning is. Op die manier ben je ook minder makkelijk te traceren.

  • Vertel niet meteen je hele levensverhaal, behalve als het heel erg interessant en vol grappige verhalen zit. Probeer, tot je iemand ontmoet of gecontroleerd hebt, persoonlijke informatie ook privé te houden.

  • Laat merken dat je echt interesse hebt door serieus te antwoorden op de berichtjes en stuur ook eens een berichtje tussendoor, in plaats van dat je alleen maar reageert op berichtjes die jij ontvangt.

Ik vind haar echt leuk! Wat nu?

Wanneer je haar echt leuk vindt, is het tijd om haar meer aandacht te schenken. Net als in het echte, dagelijkse leven houden vrouwen van aandacht. Je kunt haar overladen met complimentjes, maar overdrijf het niet. Je wilt wel nog iets overhouden om haar over te complimenteren als je haar in het echt ontmoet. Te veel komt ook slijmerig en onecht over.

Laat haar ook merken dat je met haar in je hoofd zit door haar in de morgen een fijne dag te wensen en in de avond een berichtje te sturen waar in je haar vertelt dat je hoopt dat ze zoete dromen zal hebben. Op die manier hou je ook het contact gaande. Wanneer zij jou ook berichtjes uit zichzelf begint te sturen, en niet per se als reactie op jouw berichtje, dan weet je eigenlijk al dat je goed zit.

Van een leuke vrouw ontmoeten, naar een nieuwe liefde

Ondertussen heb je al een tijdje contact, het lijkt echt goed te klikken en het is tijd dat je verder gaat naar de volgende stap: de date. Daar zit echter nog een fase tussen. Namelijk dat je gaat verifiëren of jouw contact ook is wie hij of zij zegt te zijn. Je kunt dit doen door middel van een webcam check of een foto check.

Blijkt vervolgens dat alles in orde is, dan is het tijd om af te spreken. Spreek af op een publieke locatie, zorg dat iemand die jij kent op de hoogte is van waar jij bent en met wie en je kunt dan genieten van een leuke date zonder dat jij je druk hoeft te maken.