Online dating blog voor 50 plussers: Alle leuke feitjes en weetjes


U heeft de eerste stap met op zoek gaan naar een liefde via een datingsite gezet. Door de jaren heen zijn er heel wat onderzoeken gedaan naar het online daten onder 50 plussers in Nederland. Op de online dating blog van 50liefde.nl leest u over alle leuke feitjes en weetjes als het om daten onder senioren gaat. Over de eerste date, over uw profielpagina, afknappers, maar ook over dating tips. Want online dating voor 50 plussers gaat verder dan allleen maar berichten sturen!

Online 50plus dating leidt tot samenwonen

Steeds meer 50-plussers leren elkaar kennen via online 50plus dating en dat leidt in iets meer dan een derde van de ontmoetingen zelfs tot samenwonen. Wil jij ook je nieuwe liefde vinden?

Zo veilig mogelijk online daten voor senioren

Veilig online daten voor senioren. Hier zijn tips over waar je allemaal op moet letten als je begint met online daten. Met deze basisprincipes in gedachte ben je klaar voor het online dating avontuur.

Wat je moet weten voor je eerste afspraakje

Het eerste afspraakje is spannend. Waar moet je over nadenken bij je eerste date? Hier onze tips om de eerste stappen in de wereld van online dating te zetten. Neem een kijkje en ga op avontuur.

Online een gesprek beginnen doe je zo

Uit onderzoek is gebleken dat het beginnen van een gesprek online moeilijk is voor 50-plussers. Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Lees hier de tips van 50liefde.nl en begin je dating avontuur.

Premium
Lidmaatschap

40
 %
Korting
op premium

Online daten en waar je op moet letten

Online daten en elkaar leren kennen. Dat lijkt makkelijker dan het is. Het is verstandig om toch enkele zaken in gedachte te houden. Opgelet! Want niet alles lijkt wat het is bij het online daten.

Waarom u als 50+ online zou kunnen daten

Er zijn veel redenen om als 50plusser online te gaan daten. Hier leest u of het voor u ook een goed idee is om online op zoek te gaan naar uw nieuwe liefde.

Een gesprek starten op een online datingsite.

Voor alleenstaande 50 plussers is voor makkelijk een gesprek te starten op een online dating site met deze openingszinnen

5 feiten over daten

Daten is razend populair, zowel in Nederland als België. Wij van 50liefde.nl hebben online onderzoek gedaan naar daten, en hebben 5 feiten over daten in Nederland gevonden.

Premium
Lidmaatschap

40
 %
Korting
op premium