50Liefde uitgelegd in een video

Voor 50-plussers is online dating steeds vaker een uitkomst. 50Liefde.nl vindt het belangrijk dat dit ook op een prettige manier gebeurt en doet er alles aan om het haar leden zo duidelijk mogelijk te maken.

Duidelijke website

Om te beginnen heeft 50Liefde.nl een duidelijk opgezette website. 50-plussers zijn weliswaar jonger van geest en bekender met internet dan een paar jaar geleden het geval was, maar soms laten bijvoorbeeld de ogen je in de steek. Daarom is de opzet van de website zo gebruikersvriendelijk mogelijk gemaakt.

Blog

50Liefde.nl wilt je alle informatie die je kunt gebruiken verschaffen om jouw online dating ervaring ook zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarom is er een blog waar jij allerlei informatie kunt vinden rondom online dating voor ouderen. Denk dan bijvoorbeeld aan tips om veilig online op zoek te gaan naar je nieuwe liefde, maar ook ook advies over hoe jij je profiel goed kunt opstellen, hoe je contacten onderhoudt en hoe je snel een leuk afspraakje vindt. Ook vind je er informatie over hoe jij jezelf kunt beschermen tegen onder meer oplichters en fakers.

50Liefde video

Er is nu ook een video van 50Liefde waarin nog eens goed wordt uitgelegd waarom senioren ook online op zoek kunnen naar een leuke date, een nieuwe liefde of gewoon gezellige contacten. De video van 50Liefde.nl vind je hier.

Online dating voor senioren

Steeds meer senioren ontdekken dat online dating de ideale manier is om een nieuwe liefde te vinden. Vanuit je eigen omgeving, wanneer jij maar wilt, kun je inloggen en nieuwe profielen bekijken, berichtjes versturen en met die leuke man of vrouw kletsen.

Veilig online daten

Veiligheid en discretie staan hoog in het vaandel bij 50Liefde.nl en de website doet er dan ook alles aan om een veilige dating omgeving te creëren. Zo controleren ze alle nieuwe profielen met de hand om fakers en oplichters te weren. Er is ook een handige en vriendelijke helpdesk die goed bereikbaar is, mocht je onverhoopt toch tegen problemen aanlopen.

Onderzoek

Uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat juist senioren hun nieuwe liefde steeds vaker online ontdekken. Sterker nog, de meeste mensen die samen gaan wonen na een online zoektocht zijn de senioren. Zij vinden het prettig om online iemand te leren kennen omdat je dan eerst de mogelijkheid hebt om te zien of er daadwerkelijk een klik is door middel van de chatfunctie. Niet alleen kun je met meerdere mensen tegelijk contacten onderhouden, maar je leert iemand ook echt kennen voor je er een afspraakje mee maakt.

Bekijk de video van 50Liefde.nl en meld je snel aan. Jij wilt toch ook met een nieuwe liefde de zomer ingaan?