Vind de perfecte date

Je wist niet goed wat je moest verwachten toen jij je aanmeldde op 50Liefde.nl en nu zie je door de bomen het bos niet meer. Al die aandacht is leuk en de contacten zijn fijn, maar het is wel een beetje veel van het goede. Hoe vind je nou de perfecte date?

Wat zoek je in een perfecte date?

Om te beginnen is het belangrijk dat je zelf weet wat je zoekt. Dit lijkt simpel, maar dat is het allerminst. Jij bent toe aan een nieuwe vlam in je leven, positiviteit, je wilt weer verliefd zijn. En daar is helemaal niks mis mee, maar er komt wel iets meer bij kijken. In deze moderne tijd heb je namelijk verschillende soorten en vormen relaties en niet iedereen is op zoek naar hetzelfde.

Om de perfecte date te scoren is het dus belangrijk dat jij voor jezelf duidelijk hebt wat je wel en niet zoekt. Zoek je de nieuwe liefde van je leven? Een lat-relatie? Wil je gewoon wat rond kijken? Wil je wel een partner, maar ook je afhankelijkheid behouden? Of wel samenwonen, maar niet meer trouwen?

Dit lijkt allemaal misschien wat voorbarig, maar als je op zoek bent naar de perfecte date dan helpt het wel om hier ook goed over na te denken. Het zou zonde zijn als jouw perfecte date niet op zoek is naar vastigheid en jij wel.

Hoe vind je de perfecte date?

Een groot verschil tussen online daten en iemand in het echt ontmoeten is dat je diegene eerst leer kennen en dan pas iets afspreekt. Dat is normaal precies andersom. En daar zijn we niet rouwig om. Het is namelijk een tijdbesparend voordeel.

De eerste indruk die jij van iemand krijgt, en die anderen ook van jou krijgen, is door het profiel. Dat is een uitgebreide eerste indruk met veel informatie, mits het profiel ook gevuld is. Besteed tijd en aandacht aan je eigen profiel en neem de profielen van anderen goed door voor je er op reageert. Laat in je berichtje ook merken dat je het profiel goed hebt gelezen.

Wanneer je eenmaal contact met iemand hebt, steek dan ook tijd en energie in het leren kennen van deze persoon. Dat is het mooie aan online daten. Dankzij de chat functie kun je meer over iemand te weten komen voor je afspreekt. Zo weet je ook zeker dat je een klik of raakvlakken hebt. Daarnaast zul jij je ook meer op je gemak voelen als je iemand al een beetje kent.

Ben niet bang om jezelf bloot te geven. Ook niet over wat voor jou een perfecte date is. Of dit nu om de persoon of de date zelf gaat. Door open te zijn bouw je niet alleen een vertrouwensband op, maar het is ook de snelste manier om erachter te komen of jullie hetzelfde zoeken en of jullie dat dan ook bij elkaar kunnen vinden.