Succesvolle vrouwelijke 50 plussers

U herkent het wel, u was vroeger ambitieurzer dan anderen. Wat het werk betreft stond u overal aan de top. Dit kan voor uzelf erg indrukwekkend overkomen, maar het vinden van een nieuwe partner blijkt nog een enorme klus te zijn op de leeftijd die u inmiddels heeft bereikt.

Niet getreurd, gratis en betrouwbaar online daten voor 50 plussers en senioren biedt uitkomst!

Van directeur tot hoogleraar, in Nederland is voor vrouwen vrijwel geen beroep meer onhaalbaar. Het lijkt clicé, vooral uw leeftijd, maar het is gebleken dat succesvolle vrouwelijke 50 plussers een man proberen te zoeken om het leven mee te delen, dan lijken de mannen in zijn geheel niet geïnteresseerd in een succesvolle vrouw. Dit heeft natuurlijk alles met klassieke rollenmodel te maken, dus laat u niet afschrikken!

Ben actief op uw gratis online 50+ account

Mannen zijn echt niet bang voor succesvolle vrouwen die de leeftijd van 50 jaar of ouder heeft bereikt, maar indien mannen het profiel van een succesvolle vrouwelijk 50 plusser zien, denken ze: deze vrouw is vast heel gehaaid, heeft veel geld en heeft carrière gemaakt, zei wil me vast niet. Mannelijke 50 plussers hebben op de een of andere manier dan minder vertrouwen in hun eigen successen. Dat neemt niet weg dat de mannelijke 50 plussers uw profiel niet interessant vinden, in tegendeel! U kunt als succesvolle vrouw de mogelijke reactie van mannelijke 50 plussers ook als een uitdaging zien om zelf actie te ondernemen en contactverzoeken te versturen. Hoe meer u als vrouwelijke 50 plussers contactverzoeken verstuurt, hoe groter voor u de kans aanwezig is dat u de ware zult treffen.

Hoe vind u online uw 50+ droomprins?

Indien u lukraak contactverzoeken op actieve 50 plus dating gebruikers afvuurt heeft u niet veel kans op succes. U kunt het beste goed voorwerk verrichten. Dit begint bij uw eigen profiel. U bepaalt met uw zelfbeeld wie er in u geïnteresseerd raakt. U als succesvolle vrouw stelt onbewust hoge eisen aan uw mogelijke partner. Want bent u eerlijk, die mannen kunnen, welke leeftijd ze ook hebben bereikt, nog steeds niet benoemen wat ze zelf écht belangrijk vinden bij het vinden van een nieuwe partner. U zult merken dat u als vrouwelijke 50 plusser snel een bepaald beeld creëert van uw droomprins. Bent u er echter van bewust dat (bijna) geen een man aan dit beeld van u zal voldoen.

U kunt gemakkelijk aan het beeld van de door u gecreëerde droomprins ontkomen door meer de nadruk te leggen op de kwaliteit van uw mogelijke relatie en minder op de kwaliteit van uw mogelijke partner. Het beste is dat u dit voorgaande verwoord in een persoonlijk verhaaltje op uw online dating profiel.

Bent u niet te kritisch

U hoeft uw dating wereld niet kleiner te maken dan dat ze voor u al is. Bent u vooral u zelf indien het op een eerste afspraak komt. U moet niet uw sportauto moeten verstoppen of uw woordenschat moeten aanpakken om indruk, of juist niet, te maken op de ander. U weet dat een man die geen interesse toont in uw beroep of uw manier in leven, uiteindelijk nooit de ware zal zijn. Maar indien u tijdens uw eerste date zeer uitgebreid uitwijdt over hoe geweldig uw werk of kinderen wel niet zijn en wat u zich allemaal kunt veroorloven, dan verschuilt u zich achter uw succes. Dan gaat u mensen buitensluiten. Dat is niet de bedoeling van het online vinden van een mogelijke partner.

TIP: Lees ook onze 50 plus dating tips!

Zorgt u voor een eerlijk profiel

Waar gaat het u echt om? Probeer daar specifiek en eerlijk in te zijn. Zet een streep door de lijst van kwaliteiten die uw toekomstige partner moet hebben. Schrijf liever over uzelf en welke plaats de mogelijke nieuwe vriend in uw leven zou kunnen innemen. Natuurlijk houdt u net als de meesten van zon, zee en uitslapen. Maar wat zegt dat nou echt over uzelf? Het is toch veel opvallender en persoonlijker indien u schrijft dat u eigenlijk helemaal niet kunt koken, maar het wel graag zou leren.

Laat liefde een kans om te groeien

Maar ook al is online daten voor 50 plussers effectiever dan wachten op het toeval, toch is en kost zoeken naar de juiste datings partner altijd tijd. Voor succesvolle vrouwen is tijd een kostbaar iets. Daarom denken veel van hen dat het liefde op het eerste gezicht is, of niets. Het kan geen kwaad meerdere mannen tegelijkertijd te leren kennen, maar te snel afkeuren is niet verstandig. Het idee dat er misschien ergens een betere mannelijke 50 plusser is, wat sommigen een supermarktmentaliteit noemen, maakt liefde onmogelijk. Liefde moet groeien. En daar is tijd en moed voor nodig: de moed om de ander uw binnenste te laten zien.Geef de liefde een kans!