Succesvol online flirten als 50 plusser

Na lange tijd al een relatie gehad te hebben, willen vijftigplussers opnieuw genieten van een partner. Ook zij vinden hun nieuwe partner via het internet. Hoe gaat u als vijftigplusser dan het beste te werk?

Wie nog maar kort single is en meer dan 50 lentes oud is, valt van de ene verbazing in de andere als hij of zij merkt hoe het flirten de laatste jaren veranderd is. In plaats van op het toeval lijkt de liefde nu in de hele wereld op het internet te steunen. Maar wat als u helemaal geen ervaring met online dating heeft?

Online uw prins op het witte paard vinden?

Wie de leeftijd van 50 jaar of ouder heeft bereikt, heeft vaak een duidelijk omlijnd beeld van het leven, wat voornamelijk geldt bij het zoeken naar een partner. Gratis daten via een 50 plus datingsite lijkt daarom ideaal; het aanbod mogelijke partner is enorm. Toch moet u de gedachte om een droomprins te kunnen creëren uit uw hoofd zetten. Een partner kunt u ook niet via het internet naar eigen fantasie ontwerpen. Thea vertelt dat je met gratis online daten altijd naar links en rechts moet kijken, anders doe je jezelf tekort. Thea is 51 jaar, weduwe van 3 kinderen. Haar man is 5 jaar geleden plotseling overleden aan een verstopping van een bloedvat in het hart. Ze vond het verschikkelijk haar partner te verliezen, maar wil toch verder in haar leven. Haar 3 kinderen zijn aan het studeren en zullen niet lang meer thuis wonen. Ze moet er niet aan denken de rest van haar leven alleen thuis te zitten.

Sinds twee jaar is ze gratis aan het daten op een 50 plus dating site en heeft haar huidige levenspartner via het internet leren kennen. Hij was wel een aantal jaar ouder dan Thea haarzelf voorgesteld had. Maar door de mails die Thea kreeg voelde ze zich veel ouderwetser dan hij. Hij had enorme klasse bij het flirten. Thea viel als een blok voor hem. Ze geeft als tip: ‘Kijkt u dus altijd tussen de regels door indien u gratis online gaat daten op een 50+ datingsite.’

Ben u helder bij het invullen van uw gratis online 50 plus dating profiel

Thea weet inmiddels dat het openstaan voor een nieuwe partner die van haar eigen ideaalbeeld afwijkt absoluut geen teken is van willkeur. Thea is van mening dat ze bij het flirten via een betrouwbare gratis online 50 plus dating site haar eigen criteria wat ruimer kan nemen. Wat ze heel belangrijk vind is het ondergeschikte belang. Thea is na de dood van haar man ineens mede directrice van een transportbedrijf. Voor haar stond vast dat dit niet haar roeping was en een man wilde die bereid was een dergelijk bedrijf van haar over te nemen en mede te gaan runnen met de broer van haar overleden man. Ze had een partner nodig die zich in de transportwereld staande kon houden. Maar het aller belangrijkste was nog dat ze gelukkig zou kunnen worden. Dat hij wat jaartjes houder was dat zei was, of een paar centimeter kleiner dan dat ze zich bij haar droomprins had voorgesteld, is helemaal niet belangrijk als je denkt aan een relatie voor de rest van je leven. Dit kan er bij vrijblijvend gratis online flirten wel toe doen, maar voor Thea was het geen probleem! Thea moet wel bekennen dat ze met haar hoge verwachtingen op deze leeftijd misschien minder kansen zou hebben, maar dat was uiteindelijk niet het geval. Ze heeft ons verteld dat ze wat langer heeft gezocht dan anderen zouden doen, maar ze is niet snel tevreden en heeft uiteindelijk voor haar dé juiste partner gevonden.

Een goede en duidelijke foto op uw gratis online dating 50 plus account is erg belangrijk

Volgens Thea is de manier waarop u zichzelf presenteert de eerste stap naar succes. Wie een slechte foto bij zijn profiel plaatst moet niet verbaasd zijn als blijkt dat hij alleen met zichzelf flirten kan. Ze kent zelf veel mensen van over de 50 die in de liefde een doorstart willen maken. De kwaliteit van de foto is volgens Thea juist op haar leeftijd niet het belangrijkste. Thea heeft bij haar foto haar kleding, make-up en sierraden op elkaar afgestemd en aangepast aan haar karakter. Thea wil zichzelf zeker niet jonger laten lijken. Thea heeft een tip voor mannen: ‘Hoe u eruit ziet is uw visitekaartje bij een virtuele flit. De belangrijkste vraag die u zich moet stellen is; Hoe wilt u overkomen?’.

Wees uniek bij de invulling van uw gratis 50 plus dating account.

Thea vind dat 50 plussers en senioren die ervoor kiezen via een gratis digitaal netwerk te gaan daten zich niet voor moeten doen als een ander, blijf bij uw eigen persoonlijkheid. Deze persoonlijkheid dient u te presenteren om een passende levenspartner te kunnen vinden. De eeuwige jonge vrouw in een ini mini leren rokje, de hippe 50+ er met trendy kleding, is geen goed idee indien u dat in het ‘normale’ leven niet aantrekt. Het trekt de verkeerde 50+ gesprekspartners aan. Thea vertelt dat haar was opgevallen dat ze direct bij een eerste ontmoeting doorhad of de ander door zijn profiel op de beste online dating site voor 50 plussers en senioren anders overkwam op haar dan hij in werkelijkheid was. Ze heeft een paar dates gehad voortvloeiende uit de beste gratis online 50 plus dating site, waarbij het profiel en de persoon niet overeenkwamen en heeft de de betreffende personen nooit meer aangesproken.

Thea wil graag als laatste tip meegeven: "Geef een realistische beschrijving van hoe u de tijd samen door zou willen brengen. Wie van televisiekijken houdt, moet niet schrijven dat hij het liefst ’s avonds uit gaat alleen maar omdat het dynamischer overkomt.’En zij kan het weten: Intussen is ze al een jaar gelukkig met haar nieuwe partner.

Herkent u zich in de situatie van Thea, aarzelt u zich dan niet om u in te schrijven en ervaar de belevenissen van Thea zelf.