De beste profielfoto voor 50+ dating

Tips voor de beste profielfoto op uw gratis online 50+ dating account

Een goede foto is het halve werk. Ook al draait het bij gratis online daten voor 50 plussers en senioren niet alleen om het uiterlijk; toch is het belangrijk dat u zorgvuldig de juiste foto kiest. In dit artikel helpen wij u bij het uitzoeken van het perfecte beeld.

De profielfoto: Het visitekaartje op uw gratis 50 plus dating site account

Indien u zich inschrijft op een gratis online datingsite voor ouderen en 50 plussers kunt u een aantal foto’s toevoegen aan uw profiel. Een van deze foto’s zal worden geplaatst als hoofdfoto op uw profiel. Deze hoofdfoto wordt als eerst door andere leden gezien en verschijnt verkleind in de lijst met partnervoorstellen en contactverzoeken.

Tips voor de beste profielfoto op uw online 50+ dating account:

Foto tip 1:

Vermijd u opnamen van een te grote afstand. Indien de foto verkleind wordt weergegeven in de partnervoorstellen, bent u niet goed te herkennen. Op uw hoofdfoto moet als eerste uw gezicht te zien zijn. Gebruik foto’s van een eventuele vakantie of het uitoefenen van uw hobby op ander plekken op uw online 50+ dating account.

Foto tip 2:

De afbeelding van uw gezicht is het mooiste indien u in de camera kijkt. Indien u de andere kant op kijkt, kan het overkomen alsof u niet geïnteresseerd bent, erg verlegen of iets te verbergen heeft!

Foto tip 3:

Zorgt u ervoor dat de foto op uw online dating profiel recent is en weergeeft hoe u er op dit moment uitziet. De foto die u kiest moet zeker niet ouder zijn dan één jaar!

Foto tip 4:

Zorg ervoor dat u niet met een ander op de foto staat, hierdoor wekt u onduidelijkheid wie u bent. Staat u samen met uw ex-partner op de foto? Niet doen! U kunt de foto natuurlijk wel bijsnijden en allen uw gezicht op uw profiel plaatsen. Zo voorkomt u vraagtekens bij uw potentiële partner.

Foto tip 5:

Draag u op de hoofdfoto van uw online date profiel voor 50 plussers en senioren liever geen zonnebril, hoed op iets anders dat uw gezicht grotendeels bedekt. Uw potentiële partner vind het prettig om u, ook al is het vanaf een foto, in de ogen te kunnen kijken!

Foto tip 6:

Maakt u een foto in de omgeving die bij u past. De achtergrond van uw foto kan namelijk veel verraden over uw karakter en smaak.

Foto tip 7:

Indien u liever even anoniem wilt blijven is dat geen probleem. U treedt pas uit uw anonimiteit indien u dat wilt. Het is dus niet nodig uw foto onherkenbaar te maken door het gebruik maken van kleurenfilters. Dit bevordert niet de kwaliteit van uw foto. U kunt er altijd voor kiezen later een profielfoto toe te voegen op uw gratis online 50+ dating account.

Foto tip 8:

Gebruikt u liever geen foto van uw huisdier op uw online dating voor 50 plussers account. Als trots baasje zijnde is dat natuurlijk erg leuk, maar houdt u er rekening mee dat potentiële partners daar niet direct op zitten te wachten. Zij zijn in eerste instantie geïnteresseerd in u!

Foto tip 9:

U wordt geadviseerd altijd uw profielfoto keuze te raadplegen bij een persoon u goed kent. Begrijpelijk is dat u al blij bent dat u überhoupt een digitale foto heeft en u de kwaliteit daarom ook niet zoveel uitmaakt. Toch is het zonde! Vrienden zijn vaak objectief en kunnen beter een passende foto voor u uitzoeken. Indien blijkt dat u geen passende foto heeft, maak er dan een paar met de persoon die objectief naar de foto kan kijken!

Tip! Voor de beste online hulp met het uitkiezen van uw profielfoto klikt u hier.